Aanbouw plaatsen Lisserbroek

Aanbouw plaatsen in Lisserbroek

Sandvliet bouw- en timmerbedrijf is een specialist in aanbouw plaatsen in Lisserbroek, die uw wooncomfort vergroot door een vakkundige renovatie en eersteklas vakmanschap. Zo toveren we uw huis om tot een “home sweet home” dat ook nog eens waarde toevoegt aan uw pand. Zoals de bedrijfsnaam al doet vermoeden, houdt onze renovatie zich bezig met zowel timmerwerk als cementbouw. Ja, we bieden maatwerk in het plaatsen van uw aanbouw. Dat helpt u bij het stylen en ontwerpen van de verbouwing, naar uw interesse. Geen wens is ons te groot in Lisserbroek!

Alles begint met inspectie – aanbouw plaatsen Lisserbroek

Na het maken van een afspraak met ons, komen we uw locatie in Lisserbroek inspecteren en nemen we een kijkje op uw renovatieplaats. Op deze manier zal onze deskundige vakman de nodige informatie en parameters verzamelen die ideaal zijn voor het plaatsen van de aanbouw. Ook zullen we de locatie voorbereiden door het opruimen van onnodige obstakels. Zo wordt de projectuitvoering gestroomlijnd zonder onderbrekingen, en kunt u uiteindelijk genieten van nieuwe faciliteiten bij u thuis.

Aanbouw plaatsen Lisserbroek
Aanbouw plaatsen Lisserbroek

Aanbouw plaatsen Lisserbroek in meerdere oplossingen

Sandvliet bouw- en timmerbedrijf houdt van het verleggen van grenzen in uw woning. Dat doen we door:

Overkapping: Dit is in feite een dak bevestigd aan de buitenmuren, dat eronder een overdekte ruimte biedt. Voor buitenrenovatie met uitbreidingsdoeleinden is een overkapping een grote meerwaarde voor uw huis. Uiteindelijk kunt u deze ruimte gebruiken voor opslag, bescherming tegen weersinvloeden voor voertuigen en comfortabele leefruimte buiten met meubilair.

Heeft u vragen
voor uw bouw- en timmerwerk

Een team met ervaring

Veranda’s: Veranda’s zijn prachtige buitenleefruimtes die in de tuin geplaatst worden, als verlengstuk van uw woning. De veranda’s staan vol met mooi meubilair en zijn aangekleed met stijlvolle hekwerken. Met veranda’s kunt u uw tuin interessanter en extra sfeervol maken. Het laat u immers toe te genieten van de rust van de natuur dwars door uw comfortzone.

Dakkapel: Dakkapel ramen zijn een belangrijk onderdeel van dakrenovatie en een geweldige manier om uw wooncomfort binnen uit te breiden. Ze helpen bij het verbeteren van het luchtventilatiesysteem in uw binnenruimtes en zorgt ook voor de binnenkomst van verfrissend zonlicht. De beschikbare opties zijn prefab dakkapellen en op maat gemaakte dakkapellen.

Geïnteresseerd? Bel ons vandaag!

Uw renovatie in aanbouw plaatsen is in veilige en vertrouwde handen met ons, omdat we VCA gecertificeerd zijn. Wij hebben reeds diverse projecten uitgevoerd voor particuliere en zakelijke klanten in Lisserbroek. Wilt u ook onze volgende klant worden? Boek dan vandaag nog een afspraak!

 

aanbouw plaatsen Lisserbroek