Aannemer opbouw huis Almere

Aannemer opbouw huis in Almere

De vertrouwde aannemer voor uw huisopbouw in Almere! Sandvliet bouw- en timmerbedrijf is een specialist met meer dan 15 jaar ervaring in opbouw renovatie. Opbouw is eigenlijk een ruimte boven op uw huis, en we renoveren deze om perfectie in uw wooncomfort te brengen en uw woonoppervlakte uit te breiden. Wilt u weten waarom we speciaal zijn? We hebben voldoende kennis en expertise in huis om elke vorm van timmerwerk en cementbouw aan te pakken. Zo kunnen we a tot z opbouw renovaties in uw huis uitvoeren. Uiteraard luisteren we naar uw wensen en leveren daarom renovaties op maat. Ja, we gebruiken altijd de beste kwaliteit grondstoffen, zodat de resultaten van uw renovaties nog jaren meegaan. Bovendien, we zijn VCA gecertificeerd volgens de Nederlandse regelgeving.

Opbouw begint met inspectie – Aannemer opbouw huis in Almere

Tijdens een eerste afspraak met ons, komen we langs bij uw huis in Almere en doen een inspectie van het projectgebied. Op deze manier kan onze deskundige aannemer schetsen maken van uw wensen, met betrekking tot de renovatie voor de opbouw. Deze schetsen worden door onze vakmensen gevolgd tijdens het uitvoeringsproces.
Bovendien helpt de inspectie ons ook bij het bepalen van de gebieden die zorgvuldig moeten worden aangepakt. Er kunnen immers draden, leidingen of elektrische apparatuur aanwezig zijn.

Aannemer opbouw huis in Almere
Aannemer opbouw huis in Almere

Opbouw met allround oplossingen

De deskundige aannemer van Sandvliet bouw- en timmerbedrijf, biedt allround oplossingen voor uw opbouw huisrenovatie in Almere. Dit omvat:

Overkapping
Dit is in feite een dak dat aan de buitenmuren wordt bevestigd, en daaronder een overdekte buitenruimte biedt. Daarom kunt u deze ruimte gebruiken voor opslag van spullen of parkeergarage voor voertuigen of een eethoek in de open lucht met meubilair. Voor buitenrenovaties met uitbreidingsdoeleinden, is overkapping een geweldige aanvulling op uw huis.

Dakkapel
Dakkapellen zijn een geweldige manier om uw leefruimte uit te breiden, terwijl ze ook de waarde van uw huis verhogen. In principe helpen ze om vers zonlicht met warmte in uw huis te brengen, wat uiteindelijk kosten bespaart op energie. De dakkapel wordt met name geïnstalleerd op schuine daken, maar als u een plat dak heeft dan kunnen we het ook zo bouwen om de installatie van de dakkapel te ondersteunen.

Dakterras
Een dakterras is in feite een opgewaardeerde versie van een balkon dat aan uw huis is bevestigd, boven het maaiveld. Of u kunt zeggen op de eerste, tweede of derde verdieping. De dakterrassen hebben faciliteiten zoals meubilair, hekken, planten en een algehele meer aantrekkelijke omgeving. Op deze manier kunt u volop genieten van de natuur met verfrissende buitenlucht.

Heeft u vragen
voor uw bouw- en timmerwerk

Interesse? Bel ons onmiddellijk! - Aannemer opbouw huis Almere

Sandvliet bouw- en timmerbedrijf staat klaar om uw droomverbouwing voor uw huis te realiseren. Onze vakkundige aannemer heeft al meerdere opbouwprojecten gerealiseerd voor klanten in Almere. Wilt u onze volgende klant worden? Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte!

Aannemer opbouw huis in Almere