Aannemer opbouw huis Haarlemmermeer

Aannemer opbouw huis in Haarlemmermeer

Vertrouwde aannemer voor uw huisopbouw in Haarlemmermeer! Sandvliet bouw- en timmerbedrijf is hét bedrijf met jarenlange ervaring in opbouw renovaties met betrekking tot timmerwerk en cementbouw. De opbouw is in feite een ruimte boven op uw woning, en we renoveren deze voor uitbreiding van uw woonoppervlakte en verhoging van de woningwaarde. Ja, onze opbouw renovatie wordt altijd op maat gemaakt, naar uw wensen en eisen. Zo kunnen we uw droomhuis in Haarlemmermeer werkelijkheid laten worden. Bovendien zijn we VCA gecertificeerd, volgens de Nederlandse regelgeving.

Inspectie en ontwerp – Aannemer opbouw huis in Haarlemmermeer

Na het maken van een afspraak voor onze opbouw renovatie komen we langs bij uw huis in Haarlemmermeer en doen een inspectie van het projectgebied. Dit helpt onze deskundige aannemer bij het maken van schetsen van uw wensen, met betrekking tot de opbouw renovatie. Deze schetsen worden door onze vakmensen gevolgd tijdens het uitvoeringsproces. Bovendien helpt de inspectie ons ook bij het bepalen van de gebieden die zorgvuldig moeten worden aangepakt. Er kunnen immers elektrische leidingen of apparatuur aanwezig zijn, en zelfs leidingen voor water en gas.
Bovendien helpt de inspectie ons ook bij het bepalen van de gebieden die zorgvuldig moeten worden aangepakt. Er kunnen immers draden, leidingen of elektrische apparatuur aanwezig zijn.

Aannemer opbouw huis Haarlemmermeer
Aannemer opbouw huis in Haarlemmermeer

Opbouw in meerdere opties - Aannemer opbouw huis in Haarlemmermeer

De professionele aannemer van Sandvliet bouw- en timmerbedrijf verhoogt de waarde van uw huis door meerdere opbouw renovaties in Haarlemmermeer, waaronder:

Overkapping: Dit is in feite een dak dat aan de buitenmuren wordt bevestigd en dat een maximale overdekte ruimte biedt. Op deze manier kunt u deze ruimte gebruiken voor het opbergen van spullen, een parkeergarage voor voertuigen of een eethoek buiten met meubilair. Het is volledig uw keuze hoe u een overkapping wilt gebruiken. Feit is dat een overkapping voor buitenrenovaties met uitbreidingsdoeleinden een geweldige aanwinst is voor uw woning.

Dakterras: Een dakterras is in feite een verbeterde versie van een balkon dat is gekoppeld aan uw huis boven de begane grond. Of u kunt zeggen: eerste, tweede, of derde verdieping. De dakterrassen hebben faciliteiten zoals meubilair, hekken, planten en een algehele meer aantrekkelijke omgeving. Op deze manier kunt u volop genieten van de natuur met verfrissende buitenlucht.

Dakkapellen: Dakkapellen zijn een geweldige manier om uw leefruimte uit te breiden, terwijl ze ook de waarde van uw huis verhogen. In principe helpen ze om vers zonlicht met warmte in uw huis te brengen, wat helpt om kosten te besparen op energie. De dakkapel wordt vooral geïnstalleerd op schuine daken, maar als u een plat dak heeft dan kunnen we het ook zo bouwen om de installatie van dakkapel te ondersteunen.

Heeft u vragen
voor uw bouw- en timmerwerk

Neem vandaag nog contact met ons op!

Heeft u interesse in onze opbouw renovatie in Haarlemmermeer? Heeft u een offerte nodig? Of wenst u meer informatie over onze aannemer? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Aannemer opbouw huis in Haarlemmermeer