Aannemer uitbouw Den Haag

Aannemer uitbouw Den Haag

Een professionele aannemer voor uw uitbouw in Den Haag! Sandvliet bouw- en timmerbedrijf is een renovatiespecialist die topkwaliteit uitbouw verzorgt aan binnen- en buitenruimtes van uw woning, kantoor en bedrijfspand. Zo vergroten we niet alleen de woon- en werkruimte in uw pand, maar verbeteren we ook het algehele comfort en de waarde. Interessant is dat we ons bezighouden met elk type uitbouwrenovatie met timmerwerk en cementbouw, dus we zijn uw one-stop-solution. Uiteraard luisteren we naar uw ideeën en wensen en leveren daarom vakwerk op maat. Bovendien zijn we VCA gecertificeerd, volgens de Nederlandse regelgeving.

Eerst projectoverzicht – Aannemer uitbouw Den Haag

Tijdens onze eerste afspraak bezoeken we uw pand in Den Haag en maken een overzicht van de ruimte voor uw uitbouw. Op deze manier kan onze deskundige aannemer gemakkelijk schetsen maken van uw wensen en ideeën. Uiteindelijk worden deze schetsen door onze professionele vakmensen opgevolgd, en wordt uw uitbouw tot in de puntjes gerealiseerd.
Bovendien kunnen we aan de hand van het terreinoverzicht ook bepalen welke gebieden zorgvuldig aangepakt dienen te worden. Er kunnen immers elektriciteitsdraden aanwezig zijn, en zelfs gas- of waterleidingen

Aannemer uitbouw Den Haag
Aannemer uitbouw Den Haag

Uitbouw en renovaties: scala aan oplossingen

Sandvliet bouw- en timmerbedrijf is uw vertrouwde oplossing voor meervoudige uitbouw en renovaties in Den Haag. Dit is wat onze deskundige aannemer voor u kan betekenen:

Keukenrenovatie
Zit uw huidige keuken te dicht op elkaar? Heeft u behoefte aan een open en brede keuken met een betere luchtdoorstroming? Sandvliet bouw- en timmerbedrijf biedt u de mogelijkheid van een leefkeuken door eenvoudig de wanden van de bestaande keuken te verwijderen of uit te breiden. Hiermee vergroot u uw keukenruimte, zodat u kunt blijven koken in een levendige ruimte.


Kamer uitbreiding
Heeft u ondanks de ruime binnenruimtes toch minder werk- of leefruimte? Nou, dat komt vooral door het niet juist benutten van de beschikbare vrije ruimte. Sandvliet bouw- en timmerbedrijf kan helpen om van een bestaande ruimte een nieuwe kamer te bouwen. Dit gebeurt door wanden rondom vrije ruimtes te plaatsen of de wanden van een bestaande ruimte uit te breiden. We volgen uw wensen.


Uitbreiding buiten
We kunnen uw buitenruimte ook uitbreiden met dakkapellen, overkappingen of veranda’s. Dakkapellen worden op een schuin dak geplaatst en vergroten niet alleen de binnenruimte, maar zorgen ook voor warmte en zonlicht om energiekosten te besparen. Overkappingen zijn daken die aan de buitenmuren worden bevestigd. Die overdekte ruimte bieden mogelijkheid tot opslag, autogarage of rustruimte. Veranda’s zijn tuinkamers die worden verlengd van uw binnenshuis naar buiten.

Heeft u vragen
voor uw bouw- en timmerwerk

Interesse? - Aannemer uitbouw Den Haag

De vakkundige aannemer van Sandvliet bouw- en timmerbedrijf is een realiteit voor al uw uitbouwwensen en renovaties in Den Haag. Neem daarom vandaag nog contact met ons op en laat ons weten wat uw wensen zijn, zodat we kunnen zien hoe we u kunnen helpen.

Aannemer uitbouw Leiden