Aannemer uitbouw huis Almere

Aannemer uitbouw huis in Almere

Een professionele aannemer voor de uitbouw aan uw huis in Almere! Sandvliet bouw- en timmerbedrijf is een uitbouw expert die niet alleen renoveert maar ook plannen bedenkt om uw leefruimte in huis uit te breiden. Dus heeft u een huis met minder woonoppervlakte, dan kunt u beter meteen onze aannemer bellen. We beschikken immers over ervaren vakmannen die zowel uw binnen- als buitenruimte uitbreiden, geheel volgens uw wensen. Zo kunnen we van uw huis een “home sweet home” maken, waar u nog jaren plezier van zult hebben. Ook kunt u met een uitbouw renovatie de waarde van uw huis maximaal verhogen. Ja, we zijn VCA gecertificeerd volgens de Nederlandse regelgeving.

Projectoverzicht: eerste stap – Aannemer uitbouw huis in Almere

Na het maken van een afspraak voor onze uitbouw renovatie, komen we bij u langs in Almere en maken een overzicht van het projectgebied. Dit helpt onze deskundige aannemer om ontwerpen te maken naar uw wensen en ideeën, met betrekking tot uitbouw renovatie. Tenslotte worden deze schetsen door onze vakmensen gevolgd tijdens het uitvoeringsproces.
Bovendien helpt de inspectie ons ook bij het bepalen van de gebieden die zorgvuldig moeten worden aangepakt. Er kunnen zich immers elektriciteitsdraden of apparatuur bevinden in deze ruimtes, zelfs leidingen voor water en gas.

Aannemer uitbouw huis in Almere
Aannemer uitbouw huis in Almere

Uitbouw voor binnen en buiten

Sandvliet bouw- en timmerbedrijf biedt meerdere oplossingen voor uw huis in uitbouw renovaties in Almere. Hieronder vallen onder andere:

Keukenrenovatie
Koken in een overvolle keuken klinkt helemaal niet handig. Maar wat dacht u van een leefkeuken die breed en open is naar uw inpandige leefruimte. Klinkt gaaf, toch? Sandvliet bouw- en timmerbedrijf heeft deskundige oplossingen om de wanden van uw keuken te verlengen en te verwijderen. Zo kunnen we uw keuken vergroten en kunt u blijven koken in een levendige ruimte.

Kamer uitbreiding
Heeft u voldoende binnenruimte? Maar toch voelt u minder leefruimte? Misschien heeft u de ruimte in uw kamer niet goed benut. Maar geen nood! Met Sandvliet bouw- en timmerbedrijf is extra ruimte nu ook een optie voor een grotere leefruimte. Dit wordt gedaan door wanden rondom de vrije ruimte te plaatsen, waardoor een nieuwe kamer ontstaat die toegankelijk is via de deur van een bestaande wand.


Buitenrenovatie
De uitbreiding is voorzien aan de buitenkant van uw huis met dakkapellen, overkappingen en veranda’s. Dakkapellen worden op het schuine dak geplaatst en zorgen voor warmte en zonlicht in uw huis, wat energie bespaart. Overkappingen zijn daken die aan de buitenmuren worden bevestigd en die een overdekte ruimte bieden voor opslag, autogarage of een woonruimte in de natuur. Veranda’s zijn tuinkamers met meubilair, hekken en andere voorzieningen om van de natuur te kunnen genieten.

Heeft u vragen
voor uw bouw- en timmerwerk

Interesse? Bel ons onmiddellijk! - Aannemer uitbouw huis Almere

Interesse in onze aannemer voor een uitbouw renovatie aan uw huis? Een offerte nodig? Neem vandaag nog contact met ons op zonder enige aarzeling! We staan voor u klaar in Almere.

Aannemer uitbouw huis in Almere