Aannemer uitbouw huis Amsterdam

Aannemer uitbouw huis in Amsterdam

Uw vertrouwde aannemer voor de uitbouw aan uw huis in Amsterdam! Sandvliet bouw- en timmerbedrijf is een uitbouw renovatie-expert die de leefruimte in uw huis uitbreidt met professionele hout- en cementbouw. Gedaan dus met de problemen van minder woonoppervlakte, want onze deskundige aannemer bedenkt de beste plannen om uw wooncomfort te verbeteren door binnen en buiten uit te breiden. Uiteraard komen uw wensen altijd aan bod, dankzij ons vakmanschap op maat dat helpt uw droomhuis te realiseren. Op die manier kunt u ook de waarde van uw huis maximaal verhogen. Bovendien zijn we VCA gecertificeerd, volgens de Nederlandse regelgeving.

Alles begint met projectoverzicht – Aannemer uitbouw huis in Amsterdam

Tijdens een eerste afspraak voor onze uitbouw renovatie, komen we langs bij uw huis in Amsterdam en maken een overzicht van het projectgebied. Dit helpt onze deskundige aannemer om schetsen te maken van uw wensen en ideeën, met betrekking tot de uitbouw renovatie. Deze schetsen worden vervolgens door onze vakmensen gevolgd tijdens het uitvoeringsproces.
Bovendien helpt de inspectie ons ook bij het bepalen van de gebieden die zorgvuldig moeten worden aangepakt. Er kunnen immers elektriciteitsdraden aanwezig zijn, en zelfs gas- of waterleidingen.

Aannemer uitbouw huis Amsterdam
Aannemer uitbouw huis Amsterdam

Uitbouw in diverse renovaties

De deskundige aannemer van Sandvliet bouw- en timmerbedrijf biedt diverse renovaties aan voor huis uitbouw in Amsterdam. Hieronder vallen onder andere:

Keukenrenovatie
Wilt u dat uw keuken open en breed is? Wilt u een betere luchtstroom in uw keuken? De leefkeuken van Sandvliet bouw- en timmerbedrijf is dan precies wat u nodig heeft. In principe gebeurt dit door de wanden van de bestaande keuken te verwijderen of uit te breiden. Zo vergroten we uw keukenruimte en kunt u blijven koken in een levendige ruimte.

Kamer uitbreiding
Heeft u ondanks de ruime binnenruimtes toch het gevoel dat u minder leefruimte heeft? Dit is voornamelijk te wijten aan het niet optimaal benutten van de beschikbare ruimte. Geen nood! Sandvliet bouw- en timmerbedrijf kan zorgen voor extra ruimte voor een grotere leefruimte. Dit gebeurt door wanden rondom de vrije ruimte te plaatsen of een nieuwe kamer te bouwen door de wanden van de bestaande kamer te verlengen.

Buitenrenovatie
Sandvliet bouw- en timmerbedrijf renoveert exterieur met: Dakkapellen (aangebracht op een schuin dak, en ze zorgen voor warmte en zonlicht naar binnen waardoor kosten op energie worden bespaard). Overkappingen (dak bevestigd aan buitenmuren die zorgen voor een overdekte ruimte eronder. Deze ruimte kan gebruikt worden voor opslag, een garage of een leefruimte buiten). Veranda’s (tuinkamers met voorzieningen van meubilair en verlichting. Deze plaats biedt comfortabele tijd doorgebracht in de natuur).

Heeft u vragen
voor uw bouw- en timmerwerk

Interesse? Bel ons onmiddellijk! - Aannemer uitbouw huis Amsterdam

Bent u geïnteresseerd in onze aannemer voor de uitbouw van uw huis renovatie in Amsterdam? Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte! We staan klaar om uw droomrenovatie te realiseren.

Aannemer uitbouw huis Amsterdam