Aannemer uitbouw Leiden

Aannemer uitbouw Leiden

Een deskundige aannemer voor uitbouw renovatie in Leiden! Sandvliet bouw- en timmerbedrijf is een renovatiespecialist die de binnen- en buitenruimte van uw woning, kantoor en bedrijfspand uitbreidt. Zo kunt u optimaal genieten van de woon- of werkruimte van uw dromen, met maximaal comfort en meer oppervlakte. We maken daarbij gebruik van houtwerk en cementconstructies van topkwaliteit, zodat de resultaten van uw renovaties jarenlang meegaan. Uiteraard verzorgen we renovaties op maat volgens uw wensen en eisen. Bovendien zijn we VCA gecertificeerd, volgens de Nederlandse regelgeving.

Project inspectie en ontwerp – Aannemer uitbouw Leiden

Na het maken van een afspraak komen we langs bij uw pand in Leiden en doen we een inspectie van de ruimte voor uw uitbouw. Op deze manier kan onze deskundige aannemer gemakkelijk schetsen maken van uw wensen en ideeën, naar aanleiding van onze oplossingen. Tot slot worden deze schetsen door onze professionele vakmensen gevolgd tijdens het uitvoeringsproces. Daarnaast helpt de inspectie ons ook bij het bepalen van de gebieden die zorgvuldig moeten worden aangepakt. Er kunnen immers elektriciteitsdraden aanwezig zijn, en zelfs gas- of waterleidingen.

Aannemer uitbouw Leiden
Aannemer uitbouw Leiden

Uitbouw renovaties in meerdere oplossingen

Uitbouw renovaties zijn nu makkelijker, veiliger en slimmer door de deskundige aannemer van Sandvliet bouw- en timmerbedrijf. We bieden meerdere renovaties aan om uw pand in Leiden te upgraden. Hieronder vallen onder andere:

Keukenrenovatie
Een ruime en grote keuken is de beste plaats om te koken in een vriendelijke omgeving. Maar heeft u een overvolle of krappe keuken? Geen nood! Sandvliet bouw- en timmerbedrijf renoveert uw keuken door de muren te verwijderen of uit te breiden. Zo wordt uw kookruimte vergroot door een levendige keuken.

Kamer uitbouwen
Heeft u ondanks de ruime binnenruimte toch minder werk- of leefruimte? Dit komt voornamelijk door het niet juist benutten van de beschikbare vrije ruimtes. Geen nood! Sandvliet bouw- en timmerbedrijf kan van de bestaande ruimte een extra kamer maken. Dit gebeurt door wanden rondom de vrije ruimte te plaatsen of de wanden van een bestaande ruimte uit te breiden.


Uitbreiding buiten
Uw buitenverblijf kunnen we ook uitbreiden met:


Dakkapellen worden geïnstalleerd op een schuin dak en vergroten niet alleen de binnenruimte, maar zorgen ook voor warmte en zonlicht om energiekosten te besparen.

Overkapping is een dak dat aan de buitenmuren wordt bevestigd om er een overdekte ruimte onder te creëren. Deze ruimte kan worden gebruikt voor opslag, voertuiggarage of rustruimte.

Veranda’s zijn tuinkamers die vanuit uw binnenruimte worden uitgebreid. Zo’n ruimte is voorzien van meubilair, hekken en verlichting om een levendige sfeer in de natuur te creëren.

Heeft u vragen
voor uw bouw- en timmerwerk

Interesse? Bel ons onmiddellijk! - Aannemer uitbouw Leiden

De deskundige aannemer van Sandvliet bouw- en timmerbedrijf staat klaar om uw uitbouwrenovaties te realiseren. We hebben al diverse projecten uitgevoerd voor particuliere en zakelijke klanten in Leiden. Wilt u onze volgende klant worden? Boek dan vandaag nog een afspraak!

Aannemer uitbouw Leiden