Een aanbouw plaatsen aannemer Rotterdam

Een aanbouw plaatsen aannemer in Rotterdam

Een deskundige aannemer om uw aanbouw te plaatsen in Rotterdam! Sandvliet bouw- en timmerbedrijf is een renovatiespecialist die het wooncomfort in uw woning vergroot en waarde toevoegt aan uw pand. Dit allemaal dankzij ons ervaren vakmanschap in aanbouw met oplossingen op maat, waarmee uw droomhuis wordt gerealiseerd. Zo maken we uw woning fijner en extra comfortabel. Onze renovaties voor het plaatsen van aanbouw betreft uiteraard zowel timmerwerk als cementbouw. Ja, we zijn VCA gecertificeerd volgens de Nederlandse regelgeving.

Eerst projectoverzicht – een aanbouw plaatsen aannemer Rotterdam

Na het maken van een afspraak voor een aanbouwplaats, zullen we uw locatie in Rotterdam bezoeken en een overzicht maken van het renovatiegebied. Op deze manier zal onze professionele aannemer aan de hand van bepaalde parameters en technische zaken, nuttige informatie verzamelen. Op deze manier worden de renovatiewerkzaamheden op een professionele en veilige manier uitgevoerd. Daarnaast zullen we ook het terrein voorbereiden door onnodige obstakels op te ruimen, wat het uitvoeringsproces stroomlijnt voor een snelle en vlotte realisatie.

Een aanbouw plaatsen aannemer Rotterdam
Een aanbouw plaatsen aannemer Rotterdam

Uitvoering in meerdere oplossingen - een aanbouw plaatsen aannemer Rotterdam

De deskundige aannemer van Sandvliet bouw- en timmerbedrijf biedt meerdere oplossingen om uw aanbouw te plaatsen in Rotterdam. Hieronder vallen:

  • Overkapping

Overkapping is een belangrijke buitenrenovatie die ook voor uitbreiding van uw huis zorgt. Dit is in feite een dak dat aan de buitenmuren wordt bevestigd met daaronder een overdekte ruimte. De ruimte kan worden gebruikt voor opslag, bescherming tegen weersinvloeden voor voertuigen en comfortabele leefruimte buiten met meubilair.

  • Veranda’s

Veranda’s zijn als het ware een buitenkamer die in de tuin wordt geïnstalleerd, als uitbreiding van uw woning. De veranda’s beschikken over mooi meubilair, stijlvolle omheiningen en aansluitende bestrating. Op deze manier helpen de veranda’s uw tuin interessanter en extra aangenaam te maken, waardoor u via uw comfort kunt genieten van de rust en de verfrissende natuur.

Heeft u vragen
voor uw bouw- en timmerwerk

Aannemer Rotterdam

  • Dakkapel

Dakkapellen zijn een belangrijk onderdeel van dakrenovatie en een prima manier om uw wooncomfort binnenshuis uit te breiden. Vervolgens helpt de dakkapel bij het verbeteren van het luchtventilatiesysteem in uw binnenruimtes en laat gelijkertijd ook verfrissend zonlicht binnen. De beschikbare opties zijn prefab dakkapel en op maat gemaakte dakkapel.

Neem contact met ons op!

Geïnteresseerd in onze diensten om uw aanbouw te laten plaatsen? Of wilt u meer weten over onze aannemer? Neem dan vandaag nog contact met ons op! We staan altijd voor u klaar in Rotterdam.

Een aanbouw plaatsen aannemer Rotterdam