Opbouw laten plaatsen aannemer Rotterdam

Opbouw laten plaatsen aannemer Rotterdam

Opbouw laten plaatsen door onze aannemer in Rotterdam! Sandvliet bouw- en timmerbedrijf is een specialist met meer dan 15 jaar ervaring in opbouw renovatie. Opbouw is in feite een ruimte boven op uw woning en we renoveren deze om uw wooncomfort te vergroten. Zoals de bedrijfsnaam al doet vermoeden, zijn we ervaren in zowel timmerwerk als cementbouw. Daarom hebben we oplossingen op maat om al uw wensen voor opbouw renovaties te realiseren. Bovendien gebruiken we altijd de beste kwaliteit grondstoffen, zodat de resultaten van uw renovaties jarenlang meegaan. Ja, we zijn VCA gecertificeerd volgens de Nederlandse regelgeving.

Eerst schetsontwerp – Opbouw laten plaatsen aannemer Rotterdam

Tijdens een eerste afspraak bezoeken we uw locatie in Rotterdam en maken een overzicht van de ruimte waar de opbouw moet worden geplaatst. Op deze manier kan onze deskundige aannemer schetsen maken van uw wensen en eisen. Zo wordt alles volgens plan en zonder fratsen uitgevoerd.

Opbouw laten plaatsen aannemer Rotterdam
Opbouw laten plaatsen aannemer Rotterdam

Totaalrenovatie met opbouw - opbouw laten plaatsen aannemer Rotterdam

Bent u op zoek naar een uitbreiding van uw wooncomfort? Wilt u extra waarde toevoegen aan uw woning? De deskundige aannemer van Sandvliet bouw- en timmerbedrijf brengt totaalrenovatie met unieke opbouw plaatsen in Rotterdam. Dit omvat:

Dakkapel
Dakkapellen zijn een geweldige manier om uw leefruimte uit te breiden, terwijl ze ook de waarde van uw huis verhogen. In principe helpen ze om vers zonlicht met warmte in uw huis te brengen, wat helpt om kosten te besparen op energie. De dakkapel wordt met name geïnstalleerd op schuine daken, maar als u een plat dak heeft, kunnen we het ook zo bouwen om de installatie van de dakkapel te ondersteunen.

Overkapping
Dit is in feite een dak dat aan de buitenmuren wordt bevestigd en dat een maximale overdekte ruimte biedt. Op deze manier kunt u deze ruimte gebruiken voor opslag van spullen of parkeergarage voor voertuigen of een eethoek in de open lucht met meubilair. Voor buitenrenovaties met uitbreidingsdoeleinden is een overkapping een geweldige aanvulling op uw huis.

Dakterras
Een dakterras is in feite een verbeterde versie van een balkon dat is gekoppeld aan uw huis boven de begane grond. Of u kunt zeggen eerste, tweede, derde verdieping. De dakterrassen hebben faciliteiten zoals meubilair, hekken, planten en een algehele meer aantrekkelijke omgeving. Op deze manier kunt u ten volle genieten van de natuur in de verfrissende buitenlucht.

Heeft u vragen
voor uw bouw- en timmerwerk

Neem vandaag nog contact op! - Aannemer Rotterdam

Door Sandvliet bouw- en timmerbedrijf uw opbouw laten plaatsen in Rotterdam! We zorgen immers voor de realisatie van uw droomhuis met moderne functionaliteiten. Wilt u meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Opbouw laten plaatsen aannemer Rotterdam