Totaalrenovatie aannemer Rotterdam

Totaalrenovatie aannemer in Rotterdam

Een deskundige aannemer voor totaalrenovatie in Rotterdam! Sandvliet bouw- en timmerbedrijf is uw vertrouwde oplossing voor renovaties van a tot z in uw huis, waaronder zowel aanbouw als restauratie vallen. We staan dan ook garant voor echt vakmanschap met precisie en gedetailleerde afwerking. Uiteraard leveren we maatwerk om uw verbouwing naar uw wens te stylen en vorm te geven. Ja, we gebruiken altijd de beste kwaliteit materialen, zodat het resultaat van uw verbouwing nog jaren meegaat en u kunt blijven genieten van uw droomhuis in Rotterdam. En niet te vergeten, de aannemer in totaalrenovatie van Sandvliet bouw- en timmerbedrijf is VCA gecertificeerd.

Renovatie begint met inspectie – Totaalrenovatie aannemer in Rotterdam

Na het maken van een afspraak voor een totaalrenovatie komen we bij u langs op locatie in Rotterdam en doen een inspectie van het projectgebied. Op deze manier kan onze deskundige aannemer schetsen maken van de renovatie, geheel volgens uw wensen. Deze schetsen worden tijdens het uitvoeringsproces door onze vakmensen gevolgd. Daarnaast helpt de inspectie ons ook bij het bepalen van de plekken met elektriciteitsdraden, gas- of waterleidingen; waar tijdens het renovatieproces zorgvuldig mee omgegaan dient te worden.

Totaalrenovatie aannemer Rotterdam
Totaalrenovatie aannemer Rotterdam

Totaalrenovatie: one-stop-oplossing

Sandvliet bouw- en timmerbedrijf ontzorgt u volledig als het gaat om totaalrenovatie in Rotterdam. Dit houdt in:

Sloopwerk: Het strippen van oude huizen door het slopen van verouderde badkamers, keukens, toiletten, kamers, schuurtjes en daken om deze weer op te bouwen naar moderne normen.

Timmerwerk: Het construeren van deuren, stoelen en meubelstukken naar uw wens. Het timmerwerk wordt ook gebruikt bij de bouw van dakkapellen, veranda’s en tuinafscheidingen.

Sierbestrating: Het buitenleven wordt goed toegankelijk gemaakt door middel van bestratingen met looppaden, waarbij gebruik wordt gemaakt van verschillende keramische tegels.

Woninguitbreidingen: Uw woning wordt uitgebreid met dakkapellen (aangebracht op het dak en ze zorgen voor zonlicht met frisse lucht), overkappingen (overdekte ruimte in de buitenlucht voor opslag, bescherming van voertuigen tegen weersinvloeden en buitenrustruimte met meubilair), veranda’s (volledig ingerichte tuinkamer met meubilair).

Heeft u vragen
voor uw bouw- en timmerwerk

Interesse? Schakel ons direct in! -Aannemer Rotterdam

Uw totaalrenovatie is in veilige en vertrouwde handen van onze deskundige aannemer van Sandvliet bouw- en timmerbedrijf. We hebben al meerdere renovatieprojecten uitgevoerd voor klanten in Rotterdam, met tevreden reacties. Wilt u onze volgende klant worden? Bel ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte!

Totaalrenovatie aannemer Rotterdam